Неділя, 27 травня 2018 12:04

Медична довідка 086/о для абітурієнтів

Відповідно до українського законодавства, форма медичної довідки для вступу до ВНЗ – це 086/о. Даний документ необхідний абітурієнту при вступі до вищого навчального закладу, а також до установ середньої професійної освіти.

Як це не дивно, але багато абітурієнтів часто задаються питаннями про те, де взяти медичну довідку 086/о, як її зробити, чи можна купити медичну довідку й, найголовніше, чи в усі ВНЗ потрібна медична довідка. Згідно ЗУ «Про вищу освіту» і правил прийому до вищого навчального закладу, кожен вступник зобов'язаний додати до основного списку документів довідку, яка свідчить про проходження медкомісії. Кожна така медична довідка для вступу до ВНЗ містить у собі всі результати аналізів та висновки лікарів, а за необхідності, також, їхні рекомендації щодо здоров'я пацієнта.

Отримати медичну довідку можна самостійно, у поліклініці за місцем проживання або ж за допомогою наших фахівців. Для оформленням даного документа, вам необхідно пройти лікарів які вказані у формі 086/о. Ось деякі із обов'язкових лікарів для проходження мед. огляду.

  • хірурга;
  • отоларинголога (ЛОР);
  • окуліста;
  • невролога (невропатолог);
  • гінеколога;
  • терапевта.

Проходження всіх лікарів може зайняти від декілька годин до цілого робочого дня. Тому заздалегідь проходьте медичний огляд щоб встигнути вчасно подати документи у омріяний ВУЗ.

Зразок медичної довідки (форми 086/о) ви можете подивитися на даній сторінці сайту внизу у "прикріплених файлах". Медична довідка до ВНЗ дійсна 1 місяць, з моменту її отримання.

Залиште коментар

Переконайтеся, що ви ввели всю необхідну інформацію, позначену зірочкою (*)